Omduvill...

OM MARGARETHA

Kärlek och respekt för individen är min ledstjärna. Och min övertygelse är att  vår känsla leder oss rätt om vi bara vågar tro på det. Men att DU alltid har ansvar för dina egna tankar och handlingar.

 

Jag, Margaretha Tärnström har arbetat med människor och djur på olika sätt i hela mitt liv, men först på senare år har jag förstått att jag hela tiden haft min intuitiva förmåga med mig i mina arbeten och genom livet.

Det som började med en kurs i Intuitionsträning 2003 efter att jag börjat min resa i min egen personliga utveckling följdes snabbt av fler kurser och jag fortsätter att utveckla mig genom olika forum. Dels för mitt eget växande men också för att jag på något sätt styrs in på vägar som känns rätt för mig.


Att jag också kan få hjälpa mina medmänniskor och djuren på olika sätt genom min livserfarenhet och utbildningar jag gått är en otrolig glädje för mig. Och jag får hela tiden inspiration också från mina klienter.

 

Förutom att kommunicera med djuren, ge vägledning, healing och coaching har jag också en del kurser och forum för att dela med mig av det jag får och utveckla det du har. Att se andra växa i sin personliga utveckling är en stor drivkraft för mig.